Samenwerken

PentApex werkt samen met de grootste intermediaire bureaus en wordt veel gevraagd om haar expertise in te zetten ten behoeve van de opdrachtgevers van deze bureaus. Het initiatief voor deze website is ons visitekaartje naar de buitenwereld.

Ook werken wij veelvuldig samen met collega’s in andere – met PentApex vergelijkbare – samenwerkingsverbanden. Een landelijk dekkende netwerk van beschikbare capaciteit en expertise wordt daarmee bereikt.
Logo_HofNet

Met name met de HOFNETGROEP is de interactie groot. Dit netwerk in de randstad omvat
een groot aantal disciplines, waarin overheid, bestuur en zorgsectoren goed vertegenwoordigd zijn. Als zodanig is sprake van een prima synergie met onze eigen expertisevelden.

Ook staan wij als coöperatie van zelfstandig gevestigde interim-professionals open voor aansluiting van nieuwe collega’s. Weliswaar hanteren wij hierbij een strikte coöptatie-procedure vanwege het belang dat wij hechten aan de inter-persoonlijke en relationele verhoudingen. Wij moeten tenslotte op elkaar kunnen bouwen en elkaars expertise aanvullen. Bent u dus geïnteresseerd in ons netwerk, neem dan contact met ons op!