"Vrij verkeer"tussen vliegbasis Woensdrecht en AVIOLANDA

Onze collega Ed Heinen vliegt gedeputeerde Bert Pauli en Commodore Mario Verbeek van de Koninklijke Luchtmacht symbolisch het Maintenance Cluster in.

Voor het volledige artikel klik hier; zie ook dit artikel; voor meer nieuws over Ed's opdracht bij Aviolanda klik hier

Aviolanda "epicentrum" vliegtuigonderhoud in NL

Aviolanda, het vliegonderhoudscluster waar onze collega Ed Heinen momenteel de directie voert, zal - naar verwachting van Steven Adriaansen burgemeester van Woensdrecht - de komende 2 jaar zo'n 270 vacatures genereren. Dit meldt vandaad (11.3.'16) BNdeStem.

Lees meer: Aviolanda "epicentrum" vliegtuigonderhoud in NL

Projectopdracht Mario Putker grootste distributiecentrum in NL

Met ingang van 15 januari j.l. is onze collega Mario Putker coördinerend projectmanager voor de afbouw en oplevering van alle technische installaties voor het Europese distributiecentrum van Michael Kors op het Tradeparc Noord in Venlo

Lees meer: Projectopdracht Mario Putker grootste distributiecentrum in NL

Onderzoeksraport "Goed opdrachtgeverschap" van ZIPconomy

Arjan van den Born, Hoogleraar Ondernemerschap aan de Tilburg University: “Het onderzoek laat zien dat juist die opdrachten die leiden tot kennisdeling en bevlogenheid, passende opdrachten zijn, die beide partijen groeimogelijkheden geven. Bij een langdurige relatie kijkt men niet alleen naar de korte termijn en het directe gewin, maar ook naar mogelijkheden om elkaar langdurig te versterken.”

Lees meer: Onderzoeksraport "Goed opdrachtgeverschap" van ZIPconomy

NIET excelleren

Onze oud-collega Cees Buijs, thans niet meer actief als interimmanager maar wel als commissaris/toezichthouder actief, beschikt over meer tijd voor reflectie. Dit brengt hem ertoe om ideëen, gedachten en overpeinzingen aan papier (figuurlijk) toe te vertrouwen zodat hij die kan delen. Vaak met ons, soms met anderen.

Lees meer: NIET excelleren

Hans Burgers sluit opdracht af bij Walraven bv

Recent sloot Hans Burgers z'n opdracht af bij Walraven bv, een familliebedrijf in Mijdracht, gespecialiseerd in de fabricage van bevestigingsmaterialen voor de installatiebranche

Lees meer: Hans Burgers sluit opdracht af bij Walraven bv

Hans Burgers sluit opdracht bij Walraven bv succesvol af

Per 30 juni sluit Hans Burgers zijn opdracht bij Walraven bv, dé producent van bevestigingsmaterialen voor de installatiebranche, succesvol af en draagt de verantwoordelijkheid voor de productieorganisatie over aan zijn opvolger Frank Maas.

Lees meer: Hans Burgers sluit opdracht bij Walraven bv succesvol af